Assassination (2015) BLURAY 720P – KOREAN movie

assassination

Assassination (2015)

Trailer : YOUTUBE

iMDB Rating : 7.2/10 from 627 users

Genre : Drama, History, Thriller

Director : Dong-hoon Choi

Cast :  Ji-hyun Jun, Jung-woo Ha, Jung-jae Lee and more

Synopsis : While Korea is occupied by the Japanese Army in 1933, the resistance plans to kill the Japanese Commander. But their plan is threatened by a traitor within their group and also the enemies’ forces are hunting them down.

Audio : English

Subtitle : ENGLISH

[PENCURIMOVIE.PW] Assassination.2015.720p.BRRip.x264.Korean.AAC

WATCH ONLINE
SERVER 1

DOWNLOAD
(Filerev – RECOMMENDED FOR FREE USER!)
MULTILINK
Pass if needed – lf3Xx1h1

3 COMMENTS

  1. ate meh le sini teman nak ngabo kat mengkome sume nii…aihhh ghenti kan le kome nengok ceghite ghope ini..idok munasaboh…getik teman nengok nye..ade ke betine tu boleh teghobang ke sane ke maghi…udah ghope kelekatu teman nengok nye…yang si jantan nye pulak keghoje nak nampo pelipat kawan nye yang lagi satu tu..ape ke name nye teman lupe le…jusaini ke ape ke..aihh lantak kat deme lah..yang penting usah le kome nyusah kan badan nak menjegholang kan bijik mate tu nengok ceghite tak berpaedah nii..baik le kome nengok ceghite hagemaru ke..ucop santorian ke..ade jugak moral ceghite nye
    *TEMAN JUST NAK SHARE PENDAPAT TEMAN JE. JANGAN LE KOME BENCI BENO KAT TEMAN. TEMAN NAK BERTEMAN JE ;D

LEAVE A REPLY