Bajirao Mastani (2015) BLURAY 720P 1080P – BEST HINDI MOVIE!

bajirao

Bajirao Mastani (2015)

TrailerYoutube

iMDB Rating :  7.2/10 from 15,898 users   

Genre : Drama, History, Romance

Director : Sanjay Leela Bhansali

Cast : Priyanka Chopra, Deepika Padukone, Irrfan Khan and more

Synopsis : Bajirao 1, who fought over 41 major battles and many others, is reputed never to have lost a battle. Bajirao is described as “RANMARD” a man of the battlefield. Bajirao said to his brother “Remember that night has nothing to do with sleep. It was created by God, to raid territory held by your enemy. The night is your shield, your screen against the cannons and swords of vastly superior enemy forces. ” Bajirao was a heaven born cavalry leader. In the long and distinguished galaxy of Peshwas, Bajirao was unequaled for the daring and originality of his genius and the volume and value of his achievements.

Audio : Hindi

Subtitle : ENGLISH, MALAY

[PENCURIMOVIE.SE] Bajirao Mastani 2015 Hindi 720p BluRay x264 AAC

[PENCURIMOVIE.SE] Bajirao Mastani 2015 Hindi 1080p BluRay x264 AAC

WATCH ONLINE
SERVER 1


DOWNLOAD
MULTILINK

Password, if needed – ohHKe7g3

36 COMMENTS

  1. Assalamualaikum admin. aku ada cadangan, ape kata kau terus lekat subtitle dalam filem yg bukan filem melayu. susah la nak download subtitle. aku tak reti.

  2. Kepada gayboy tolong jgn spam kat website pirate terbagus keluaran Malaysia ye.

    PencintaKucing kau ni retard ke, orang bodoh pun reti download subtitle dan rename bagi sama nama dgn movie.

  3. admin,,,,boleh tak lekat terus subtitle dalm filem bukan melayu senang nak play kat tv………kat tv tak keluar subtitle la……dah rename subtitles dgn movie tp x keluar jugak..kat laptop je keluar subtitles guna vlc player…..

  4. Aku tak setuju letak subtitle terus…melainkan kalau boleh multi subtitle. Pasal sesetengah orang selesa subtitle English, sesetengah selesa subtitle Bahasa Melayu.

  5. salam admin. Kalau ada masa boleh tolong carikan action movie thailand yang superb. Best fighting ever. Muay-thai + kungfu fighting. Tajuk movie “RAGING PHOENIX”.Terima kasih.

LEAVE A REPLY