Bajrangi Bhaijaan (2015) BLURAY 720P 1080P – Top Grossing Hindi Movie!

toroad

bajrangi

Bajrangi Bhaijaan (2015)

TrailerYoutube

iMDB Rating :  8.2/10 from 26,427 users   

Genre : Comedy, Drama

Director : Kabir Khan

Cast : Salman Khan, Kareena Kapoor, Harshaali Malhotra and more

Synopsis : A little mute girl from a Pakistan village gets lost on her return back from a trip to India. In Kurukshetra, she meets Pawan – a devout Hanuman Bakth – who is in the midst of a challenge posed by his lover’s father. In trying to discover her parents, he develops an unshakable bond with the kid. He tries to get into Pakistan through a path righteous to his conscience and later, with a smart Pakistani news reporter for company and makes the search, a story that captures the imagination of the public in both countries.

Audio : Hindi

Subtitle : ENGLISH, MALAY

toroad

[PENCURIMOVIE.PW] Bajrangi Bhaijaan (2015) BluRay 720P[PENCURIMOVIE.PW] Bajrangi Bhaijaan (2015) BluRay 1080P

WATCH ONLINE
SERVER 1


DOWNLOAD
MULTILINK

Password, if needed –  N8qthUf7

toroad

35 COMMENTS

  1. apesal semua org malas nk baca arahan? kan ade tutorials mcm mana nk download…patutlah admin malas nk reply komen korang tu…org dh belanja habes ni jgn la malas2 sangat…

  2. Maaf, kenapa bila dah buka link, saya punya takda skip ad tu? Dia keluar yang DNSLOCKER tu.. Dulu, saya boleh download dia ada keluar skip ad tapi skrg tak boleh.. Kenapa eh? Saya nak kena ejas kat setting google ni dulu ke? ke cemana?

LEAVE A REPLY