Batman Vs Superman : Dawn of Justice Extended Ultimate Edition (2016) WEBDL 720P 1080P

toroad

batman superman

Batman Vs Superman : Dawn of Justice (2016) 

Trailer : YOUTUBE

iMDB Rating : 7.5/10 from 120,232 user

sGenre : Action, Adventure, Fantasy

Director  Zack Snyder

Cast : Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams and more

Synopsis : It’s been nearly two years since Superman’s (Henry Cavill) colossal battle with Zod (Michael Shannon) devastated the city of Metropolis. The loss of life and collateral damage left many feeling angry and helpless, including crime-fighting billionaire Bruce Wayne (Ben Affleck). Convinced that Superman is now a threat to humanity, Batman embarks on a personal vendetta to end his reign on Earth, while the conniving Lex Luthor (Jesse Eisenberg) launches his own crusade against the Man of Steel.

toroad

Audio : English with ENGLISH,MALAY Subs
[PENCURIMOVIE.SE] Batman.v.Superman.Dawn.of.Justice.2016.Extended.Ultimate.Edition.720p.WEBDL.x264.AAC[PENCURIMOVIE.SE] Batman.v.Superman.Dawn.of.Justice.2016.Extended.Ultimate.Edition.1080p.WEBDL.x264.AAC

WATCH ONLINE
SERVER 1

DOWNLOAD
(Filerev – BEST FOR FREE USER)
MULTILINK
Pass if needed – sT40lrcx

WHAT IS EXTENDED ULTIMATE EDITION?
CLICK HERE FOR MORE INFO (SPOILERS AHEAD).
BASICALLY, THERE ARE EXTRA SCENES THAT ARE LEFT OUT WHICH IS NOT SHOWN IN CINEMA.
ADA BABAK TAMBAHAN YANG TAK DITAYANGKAN DI DALAM PANGGUNG.

toroad

48 COMMENTS

  1. maaf ye, nak tanya camne nak buat kalau ye kalau linkbucks.com tu tak leh bukak? sebab tak leh donlod kalau tak ikot linkbucks.com, extension semua dah disable, semua browser dah try guna, sebelum ni ok je. TQ

  2. admin, saya ragu2 la betul ke ni versi webdl? sbb kt ganool pun ada release BvS ni tapi versi hdrip. mohon pencerahan.

  3. Kalau dah tulis 720p ataupun WEB-DL lebih kurang macam Blu-Ray la kan ??? Tapi nak kene tengok babak apa yang tertinggal ….. Sama macam filem The Martian …ada extended jugak!

  4. WebDL dengan Bluray hampir same quality… tapi dalam banyak kategori ripsource, Bluray lh yang paling lawa…dan WebDl bawah bluray… sekiranya, hdts/hdtc/dvdrip/dvdscr/hc hdrip/webrip ke WebDl lh yg lagi cantik jika nk dibandingkan semua tu.. ape pun webdl ok jgk sbb die cpt release jika nk dibanding bluray

  5. sape dh tngok ultimate edition punye????ade syok x???
    extended clip best x???
    aku dngar Ben Affleck A.K.A Batman ade bogel dlm ultimate edition ni….???btol ke???

  6. salam . kawan2 . idm aku xdetect link download la . bila download, asyik connecting je . bile tunggu lama sikit dia ckp connection time error . sape2 bleh tolong aku ? atau ade x cara download selain guna idm ?

  7. WebDL ni di rip daripada iTunes/Amazon, quality boleh tahan lah tapi audio tak berapa.
    Kalau nak lagi best quality tunggu Bluray/dvd punya.

LEAVE A REPLY