Dangal (2016) PRE-DVDRIP [Re-Upload]

Dangal (2016) 

Trailer : Youtube

iMDB Rating : 9.2/10 from 21,043 users

Genre : Action, Biography, Drama

Director : Nitest Tiwari

Cast :  Aamir Khan, Sakshi Tanwar, Fatima Sana Shaikh and more

Synopsis :  Former wrestler Mahavir Singh Phogat (Aamir Khan) trains young daughters Geeta (Fatima Sana Shaikh) and Babita (Sanya Malhotra) to follow in his footsteps and become world-class grapplers.

WATCH ONLINE
SERVER 1

DOWNLOAD
Usercloud Uptobox ClickNUpload

7 COMMENTS

  1. elok kau tutup je la website pencurimovie ni. Dah 6 movie aku nak tgk semua account suspended laa, video removed laa. elok kau tutup je lah website ni.

  2. ok..kat sini aku nak suggest korang gunakan satu apps ni..memang puas hati kalau nak donload..nak tahu apa apps tu? “appreciate” ..besyukur la skit ada jgk daripada tak der langsung..ko ingt senang ka nk update yg latest movie..kalau dh meluat pegi tngk wayang arr..yg ko nak melantak kat sini apesyial

LEAVE A REPLY