Dilwale (2015) DVDSCR – ENG SUBS ADDED!

dilwale

Dilwale (2015) 

TrailerYOUTUBE

iMDB Review

dilwale3

Genre : Action, Comedy, Crime

Director : Rohit Shetty

Cast : Shah Rukh Khan, Kajol, Kriti Sanon and more

Synopsis :  The movie revolves around two warring gangster clans in Bulgaria! Randhir Bakshi (Vinod Khanna) is an Indian don who is constantly warring with his once friend now foe, Malik (Kabir Bedi)! Raj (Shahrukh Khan) is the adopted son of Randhir who is his ace in this clan war and owing to him he manages ti win flick all the gold from Malik. Raj is seen doing all kinds of desi version of Fast and Furious stunts and looks rather cool. A whole lot of car chases, death defying stunts, gun wielding action to steal gold from the rival.  He is a mean machine who can do just about anything till he comes across Meera (Kajol) and suddenly, Raj goes from mean machine to a softie, only problem, he doesn’t know her real identity. A whole lot of romance, gerua (colour me in the colour of love), flowers, candle light dinners and all possible cliched love scenes take place but the fact that it is Shahrukh Khan and Kajol enacting them, somehow makes these scenes very intense and engaging. After some betrayal and patch up, Raj and Meera make their relationship work, only to be further ruined by a big betrayal from her own clan which leads to their separation. This forms the 15 years of flashback that Raj never reveals to Veer (Varun Dhawan). Presently, the brothers run a rather successful car modifying garage and all is going well till he falls for the pretty damsel Ishita (Kriti Sanon) who by fate happens to be Meera’s younger sister. The 15 years of flashback are shown in parts as and when Raj remembers his past and his one true love! How will Veer and Ishita make their relationship work? Will Raj and Meera bury the hatchet? What exactly happened between Raj and Meera that has made the latter hate him? To get your answers, you ought to watch the movie.

Audio : Hindi

Subtitle : ENGLISH (70%)

[PENCURIMOVIE.PW] Dilwale (2015) DVDSCR 1.1GB[PENCURIMOVIE.PW] Dilwale (2015) DVDSCR700MB

WATCH ONLINE
SERVER 1

DOWNLOAD
(Filerev – BEST FOR FREE USER)
MULTILINK
Pass if needed – P8WuPXi0

272 COMMENTS

  1. da boleh download admin..just that i need the subtitles..it’s not that i can’t understand at all (i can understand hindi but just like a common and simple sentences) but it will be more comfortable to watch if you put the subtitles there..nice work anyways..

  2. apahal makin slow unifi vip 10 tgk streaming slalu sangkut2 , download movie pon boleh error , sikit2 popup tau nk duit je tpi x reti jge pelanggan tolong keep update dan fix problem

  3. subtitle dah download, nama dah samakan degan movie, tapi subtitle tak keluar la..dah drag subtitle ke movie pun tp still tak keluar subtitle..camane ek?

  4. Tggu la best version blueray la guys…bru syok tgk.sabar itu penting…klu xsabar tgk la kt cinema aje rather than conplaining here.

  5. rasanya admin dah buat yg terbaik dah.
    kalau belum letak tu, means belum ada.
    banyak songeh je..

    pasal iklan tu, tunggu la kejap.
    klik je pun. bukan kena bayar ==’

  6. Sesiapa boleh bgtau tak cmne nk tgk dilwale kt website ni?srs admin sya confuselah……mmg kna masukkan no phone ke utk tgk dilwale ni?

  7. orang malaysia ni kenapa bangang sangat ? dah ada benda free nak bising2. bodoh mak ang. Dah buta IT tu buta IT lah . belajar ! bukan complain . kalau keluar popup , enable lah adblock balik bila page dah habis loading . kalau pasal laju tu , standard la. ada server yg laju , ada yang bukan . itu salah server provider tu sendiri . Openload punya video server tu mmg laju . siap boleh letak subtitle. DAH BANGANG TU , JANGAN BANYAK BUNYI . BERSYUKUR LAH HANAT ! INGAT SENANG KE NAK BAGI KORANG BENDA2 FREE .

  8. komplen je pandai..bukan nak time kasih ke ape..benda free,syukur la sikit…admin dah susah2 upload.,ko xpayah bayar pon utk download..kalau xsuke,g donlod tempat lain la kimak..

  9. Maaflah sya bkn nk komplen tapi sya btul2 tak tau cmne nk bkk citer dilwale ni……kna tekan yg mn?mmg kna masukkan no fon ke utk download citer ni?mohon sngt ajar

  10. follow je instruction yg die bagi..
    ads tu mmg ade .. bear with it la.. ads tu dpt support website2 cmni trus hdup..
    bkn murah nk maintain website..

  11. Dh dpt donlod file dilwale yg 1.1G.. tp ble play, 0.03 saat je main, pastu trus stuck n close sndri..knapa ye..dhla 1 ari 1 mlm jgk nk boleh donlod kt tablet ni..sy pn dh play pkai vcl player, tp still stuck jgk..help me!!

  12. Aku elok je download pakai phone . hahaha thanks admin . malas aku nak pergi wayang . nasib jadi kaki download . kipidap dongibab . cuma belum try dkat pc . tengah kerja wifi free lak . hahaha ?

  13. Bersyukur la org bersusah payah kasi upload video utk tontonan ramai, jgn jdi bebal , berterima kasih la, penat je crew pencuri movie ni bubuh tutorial besau2 kt depan page, sile bace guide utk download, yg xde subtitle yg ok nk wat cmne tggu jela org yg rajin ,sape rajin g la translate n share, ramai2 dpt manfaat, klu xtau senyap sudahlah, ape2 pun terbaik utk crew pencurimovie

  14. download pakai android dh xboleh kew…dlu ok jew dh lm ni jd pblem ms nk masukkn code tu..tulisan yg adew jd bertindih2…

  15. saya dah download the video and subtitle dia kat subscene. tapi tak dapat read lah masa main. dah rename pun dua2. mcm mana ek lagi? ada cara tak?

  16. Org Malaysia ni benda free memang laju. Complaint pon laju. Quality xbgus la, subtitle x complete la. Baca malas. Semua nak senang. Kalau nak quality bagus and subtitle complete, pergi tgk wyg or beli je Blu-Ray bila dah kuar nanti. Dah org bagi free byk songeh plak.

  17. saya nak minta tolong ajar cara donlod. since semalam saya cuma donlod tapi tak boleh. minta tunjuk ajar kepada yang sudi. Terima Kasih.

  18. untuk tgk muvie on9-klik ni.pastu ikut step dia.(kalo xpaham englist tu,sila la google translate ye)
    WATCH ONLINE
    SERVER 1

    untuk d/load – right klik dkt MULTILINK tu(amik new tab) ,nti keluar dkt tab baru,masukkan password & unlock – lps tu tggu jap tiap iklan 5saat.biasa ada 2-3 iklan & akan keluar 2-3tab.lps tu blh download..
    DOWNLOAD
    (Filerev – BEST FOR FREE USER)
    MULTILINK
    Pass if needed – P8WuPXi0

    kalo xfaham jgk xtahu la nk bgtahu cne..yg piting tlg baca arahan dulu..jgn la semua nk kena suap je..sila la usaha sikit 🙂 🙂 🙂

  19. thanksss sangt2 admin 4 dis movie.. if x boleh download hrp sabar kay..
    sy download 3 kali baru dpt dwlod full..

  20. This link takes you to linkbucks meaning each time you click on it. the person who fakes this website is making money. Its a shit website dont bother downloading

  21. SETAKAT MUATTURUN MOVIE KAT SINI,HNYA KUALITI BUNYI DILWALE SHJ YANG BERMASALAH. APA-APA PUN ADMIN PENCURIMOVIE ADALAH TERBAIK. TERUSKAN USAHA ANDA.

  22. Siapa nak download tu saya syorkan guna link ClickNUpload sebab saya dah cuba semua link download pakai IDM

    FileRev: 7hrs
    Up2Box: 6hrs
    ClickNUpload: 15min

    Tested with IDM.

    Connection using UniFi

  23. citer ni…part awal2 tu bosan…aq tunggu bila kajol nak keluar…xmuncul2…yang ada percintaan adik shahrukhkhan tu …then lama sikit baru la …kajol muncul..

  24. Ikut je tutorial kt atas tu konpem2 boleh donlod. Nk puas ati pakai subtitle yg subscene tu. Hamek kau. Besor gedabak. Sebatu blh nampak subtitle. Kihkihkih. TQ Pencuri Movie. Terbaekkkk!!!!

  25. ramai yang banggang pemalas. kalau dah x tau tu tgk laa tutorial yg admin da buat tu, tau nak sng jee.
    barbie doll

  26. kenapa saya nak tgk stream lama gila loading,wifi connetion ok je,pastu bila tgk movie lain okay smpai dilwale lama gila loading 🙁

  27. susahlah kalau nak kena download dua kali..ni download sekali je,lepastu dah boleh tgk,xkan xde yg dah update yg dah siap subtitle bahasa melayu 🙁

  28. korang nak tanye subtitle..subtitle ko ingat buat subs ni senang ke? video 20min pon paling2 dekat 3-seminggu baru siap kalau yg cantik nyer…ni lagi la movie video berejam..lain la dorang da ad softsub siap ngn timing tinggal nak translate je leh la cepat siap tapi still makan masa…

    pastu bukan setiap movie ni admin tu yg wat subs mesti la orang lain wat …die tnggu pos jee…da x reti sabar sangat translate wat sendiri…..kalau korang nak cepat sangat buat 1 group ntuk translate ke bm movie2 ni senang!

  29. pastu encoding(setting2 video la kot dalam bahasa senang paham) pon korang ingat senang nak dapat quality tiptop tapi file size rendah? lagi2 kalau video tu bnyak problem(kabur,grain,etc…..) ni dorang da tolong wat kan tu bersyukur jer la….at least lepas dl tu korang comment TERIMA KASIH jee da cukup untuk dorang ni rase dirhargai

  30. Tak paham dengan sikap MELAYU PEMALAS ni. Dah ramai orang komen bagi link untuk download subs, still tanya jugak. Lepastu kalau nak video cantik tunggu Bluray keluar lah. Ingat senang ke nak upload semua movie yang baru release. Hargai usaha orang lain. Jangan penting diri sendiri

  31. bagi yg x reti nk cari sub,sini nk ajar. ada cara mudah. tp utk pgguna Media Player Classic la, player lain,aku xtahu.

    bila dh dld mvie,play mvie tsebut. masa play tu tekan D, MPC akan papar semuaaaaa bahasa sub yg ada dalam wsite http://www.opensubtitles.org. tu pun bergantung pada org yg upload sub dlm site tu.

    tekan Ctrl+S utk save sub bkenaan. sekian.

LEAVE A REPLY