Dragon Ball Super (2015) HDTV 720P ENG SUBBED – EP61 Ongoing

toroad

Dragon Ball Super (2015)

Trailer : Youtube

iMDB Rating :  9.5/10 from [PENCURIMOVIE.PW]

Genre : Animation, Action, Adventure

Synopsis : The continuing adventures of the mighty warrior Son Goku, as he encounters new worlds and encounters new friends and foes.

Creator: Akira Toriyama

Stars: Kôichi Yamadera, Masakazu Morita, Takeshi Kusao and more

Audio : Japannese

Subtitle : English

[PENCURIMOVIE.PW] Dragon Ball Super EP03 720P

DOWNLOAD ONLY

BINBOX LINK PROBLEM. PLEASE DOWNLOAD EPISODE 1-55 HERE. EPISODE 56 AND ABOVE CAN BE DOWNLOAD INDIVIDUALLY ON TABLE BELOW.
BINBOX LINK ADA MASALAH. SILA SEDUT EPISODE 1-55 DI SINI. EPISODE 56 DAN KE ATAS BOLEH DISEDUT SATU-SATU DI BAWAH.

Episode 1 -5
Episode 6-10
Episode 11-15
Episode 16-20
Episode 21-25
Episode 26-30
Episode 31-35
Episode 36-40
Episode 41-45
Episode 46-50
Episode 51-55
Episode 56-60
Episode 61-65

Watch Online

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4
Episod 5 Episod 6 Episod 7 Episod 8
Episod 9 Episod 10 Episod 11 Episod 12
Episod 13 Episod 14 Episod 15 Episod 16
Episod 17 Episod 18 Episod 19 Episod 20
Episod 21 Episod 22 Episod 23 Episode 24
Episode 25 Episode 26 Episode 27 Episode 28
Episod 29 Episod 30 Episod 31 Episod 32
Episod 33 Eisod 34 Episod 35 Episod 36
Episod 37 Episod 38 Episod 39 Episod 40
Episod 41 Episod 42 Episod 43 Episod 44
Episod 45 Episod 46 Episod 47 Episod 48
Episod 49 Episod 50 Episod 51 Episod 52
Episod 53 Episod 54 Episod 55 Episod 56
Episod 57 Episod 58 Episod 59 Episod 60
Episod 61 Episod 62 Episod 63 Episod 64
Episod 65 Episod 66 Episod 67 Episod 68

Download

toroad
Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4
Episod 5 Episod 6 Episod 7 Episod 8
Episod 9 Episod 10 Episod 11 Episod 12
Episod 13 Episod 14 Episod 15 Episod 16
Episod 17 Episod 18 Episod 19 Episod 20
Episod 21 Episod 22 Episod 23 Episode 24
Episode 25 Episode 26 Episode 27 Episode 28
Episod 29 Episod 30 Episod 31 Episod 32
Episod 33 Eisod 34 Episod 35 Episod 36
Episod 37 Episod 38 Episod 39 Episod 40
Episod 41 Episod 42 Episod 43 Episod 44
Episod 45 Episod 46 Episod 47 Episod 48
Episod 49 Episod 50 Episod 51 Episod 52
Episod 53 Episod 54 Episod 55 Episod 56
Episod 57 Episod 58 Episod 59 Episod 60
Episod 61 Episod 62 Episod 63 Episod 64
Episod 65 Episod 66 Episod 67 Episod 68

Pass if needed
Episode 1 – gymFovLK
Episode 2 – VoFnWbeK
Episode 3 – XKcW0L9E
Episode 4 – ze1fLu32
Episode 5 – mXNzw5vE
Episode 6 – m4aTzqW9
Episode 7 – HFK5DZCS
Episode 8 – 3VfCOT7n
Episode 9 – IBGktp0c
Episode 10 – 4fm1XRhl
Episode 11 – FdVMg86X
Episode 12 – auU4mwF6
Episode 13 – w1BlUqcE
Episode 14 – DSyvcv1u
Episode 15 – mKWVISX9
Episode 16 – uIXSx8sK
Episode 17 – AcO1aIy8
Episode 18 –  7FhCWqwc
Episode 19 –  hcqIRgBn
Episode 20 –  QHEQ6lBn
Episode 21 – XA21Wayv
Episode 22 –  tQhpCmGh
Episode 23 – rTKXIWgf
Episode 24 –  1SAs0n31
Episode 25 –  1w3NcD7c
Episode 26 –  L6UqCQzn
Episode 27 – v1oTN6XK
Episode 28 –  E7H9N7HO
Episode 29 – gpdqEVAn
Episode 30 – 2ulV4qO6
Episode 31 – b9TR1Id8
Episode 32 – MWfJi693
EPisod 33 – 8r45AwKl
Episode 34 – wzhHyBrW
Episode 35 – LVLR9KIe
Episode 36 – GUwG3yQr
Episode 37 – XGBP2t7g
Episode 38, 39 – kvntVZeS
Episode 40 – 5pEIqBnB
Episode 41 – KIzoILuJ
Episode 42 – tPMXGV9K
Episode 43 – FBk93JzT
Episode 44 – 0HFF8upR
Episode 45 – RBJk1z0P
Episode 46 – kaScs0nX
Episode 47 – XODt1ORv
Episode 48 – 3P1kJ80A
Episode 49 – KUV8TihD
Episode 50 – WCl4Dp3N
Episode 51 – UB46UWyI
Episode 52 – fUyOUZMX
Episode 53 –  myobznoy
Episode 54 – oda0ec8m
Episode 55 – eooy8Dqt

THIS IS ONGOING SERIES FOR SEASON 1. NEW EPISODE ON SUNDAY/MONDAY.

toroad

93 COMMENTS

  1. admin, napa sangkut kat linkbucks. nak skip ad tak boleh. kuar windows suh view ad pebenda ntah. siap suh disable pop up blocker. dah buat pun stil sama jugak kuar benda alah suh view ad tu. mcmna nk bt ni?

  2. keluar benda ni >>> You are not allowed to access the destination web page until you view an advertisement. Please make sure that all Ad blocking software is turned off and refresh the page.

  3. dah dua minggu aku tak lepas kat linkbucks.. tolong ler admin.. buang menatang tu.. aku tanya member2 semua tak lepas kat linkbucks.. takyah la suruh aku tgk tutorial, aku dah pandai download, linkbucks tu problem.. banyak dah movie terlepas ni.. aku dah la addicted, klu aku mati, kesian kat keluarga aku..

  4. You are not allowed to access the destination web page until you view an advertisement. Please make sure that all Ad blocking software is turned off and refresh the page.
    ———— ni linkbucks problem yg semua orang dapat

  5. Asal kalau saya bukak je keluar on click ads tapi link cerita tak jadi pun bile jadi pun binbox pulak tak jadi plzzzz sangat 2 baiki ni dan replay kkkkk website ni bagus cuma ada sikit problem

  6. So far start eps 15-21 ada problem . video jadi pecah-2 . sound elok je . lain-2 takda masalah lansung . habis quota aku download semua eps . dri 1 smpai 24 . hahaha

  7. Jebat foo . skrang pakai vlc latest yang santa tu lah . kengkadang ok kengkadang sangkut . lain elok je . sound jalan gamba kadang-2 ok kadang-2 pecah-2 tak nampak

  8. ADMIN, episod 12,15,16,17,18,19,20,21,26,27,29 dn 30 utk download hanya ada suara… dh cuba beberapa player pun sama. file corupted… mintak jasa baik admin yg enchem utk perbetulkn… tqvm

  9. nk snang download je cite dragonball ni kt anime.tv
    stiap minggu ari ahad mlm isnin ade eps baru…
    siap ade subtitle lagi, x perlu la nk download2 kt subscene la bgai….
    (gune idm utk download video)

  10. salam admin…byk episod audio je ni…cmne nie??ke ade link baru…

    12,15,16,17,18,19,20,21,26,27,29,30 dan 30

  11. Lenkali baca tutorial tu dulu bru tau nak download. Jgn men tkan je. Klu download pakai tpon memang leceh sikit, enable popups tu klu x susah nak lpas g link download. Nak senang download gne pc. Ade paham ka? Sye download ep 1-40 xde masalah pon. Ingat sikit, slagi ade ads tu slagi tu ler ble download free.

  12. kalau noob tu blajar sendiri..bangan menyusahkan admin je..haish…puak puak n00b ni mmg menyusahkan org betul lah..

    • Cu, kau ni belum sunat lg atau belum akil baligh? kan citer ni masih “on going” lagi, episod 43 pun baru upload 17/05/2016. hari ahad & isnin kan belum tiba lagi, kang pisau sunat atok tiba kat kau dulu nak?

  13. KIMK kpd yg xleh download n cakap mcm2 kt jebat Foo. Woi BANGANG, terima kasih la kt dia sbb dh upload cite ni n korang leh tgk free. Yg bodoh xreti2 lg nk download, baca la tutorial, xyah nk mengadu kt sini. xde sape nk ajar ko pun bodoh!

    • tuu diaa bahasa hang kuajaq noo, hang mai kedah ni sat aku nak putaq kpala hang skali. La ni hang brani dlm komen noo..

    • aku tau ape yg ko ingin maksudkan. sebagai wartawan, aku xkan mewawancara kau hari ini sbb aku setuju dengan pernyataan kau tu. sekian.

  14. boleh tak update link untuk lump-sump ep 36-40? sebab link tu salah. sebab bila download sebenarnya keluar ep lain

  15. ASYiK ANiME DORAGON BOL JERK UPLOAD LAH ANiME LAiN…
    NAMPAK SANGAT ORANG TUA
    DORAGON BOL JE YANG MASUK DALAM KEPaLERRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!111satu!11!1!satu!1!1!1!1SATU!!

LEAVE A REPLY