Mermaid (2016) HDTS 720P

mermaid

Mermaid (2016) 

TrailerYOUTUBE

iMDB Rating : /10 1,479 users

Genre : Drama, Fantasy, Romance

Director : Stephen Chow

Cast : Chao Deng, Yun Lin, Show Luo and more

Synopsis :  uan’s estate project involving reclamation of the sea threatens the livelihood of the mermaids who rely on the sea to survive. Shan is dispatched to stop Xuan and this leads them into falling for each other. Out of his love for Shan, Xuan plans to stop the reclamation. Unfortunately, Shan and the other mermaids are hunted by a hidden organisation and Xuan has to save Shan before it’s too late…

Audio : Mandarin with ENGLISH SUBTITLE

Screenshots

WATCH ONLINE
SERVER 1

DOWNLOAD
(Filerev – BEST FOR FREE USER)
MULTILINK
Pass if needed – wRfJBV4L

27 COMMENTS

        • – Klik MULTILINK(pink word)
          – Solve the catcha(just write your answer. what you see at SOLVE MEDIA) and clik “unlock this link”
          – Select website you want.
          exp: “FILLREV”.
          – Wait 5 sec until u see “SKIP THIS AD”
          – Wait 5 sec until u see “SKIP THIS AD”(AGAIN)
          – Wait 7 sec until u see “click here to continue”
          – Wait 5 sec until u see “SKIP AD”(AGAIN)
          – click “Free Download”
          – then clik “Download File”
          ~Finish~

    • pi kt multilink clik pastu solve capce then plih lah filerev ke uptobox ker pastu klik skip kt adfly tu sampai kuar file utk download……. klu x paham tnye admin…hahahhaha

  1. nabihah..kat cni bnyk ads..so klik jer (next,skip,leave this page,ntah pekebende lg..)smpai la jmpe kat mne nk donlod..huhu..explore cket..

    • killing spree bodo…! tu cite xde, da kne hapus oleh puak finas, kalo cite mcm tundukkan playboy itu banyak belambak kat tv3 isnin smpai khamis jam 7 petang, pi tgk ek dek…

  2. admin, nanti kalau quality yg lg power dah kuar tlong upload eh.. aku nak ucap trima kasih bebanyak sbab masih jgak nak hidupkan page ni walopun link lain dah kena block.

LEAVE A REPLY