Munafik (2016) WEBDL 480P 720P 1080P PFT RELEASE – Clean Version Added!

munafik

Munafik (2016)

Trailer : Youtube

Genre : Seram

Pengarah : Syamsul Yusof

Tarikh Tayangan : 25 Februari 2016

Pelakon : Syamsul Yusof, Nabila Huda, Fizz Fairuz, Pekin Ibrahim

Sinopsis : Seorang pengamal perubatan Islam bernama Adam tidak dapat menerima takdir apabila isterinya meninggal dunia. Dia bersetuju untuk mengubati seorang wanita bernama Maria yang diganggu syaitan tetapi dia kemudian melalui pelbagai pengalaman pelik.

Munafik.2016.480P.WEB-DL.AAC.x264.PFTMunafik.2016.720P.WEB-DL.AAC.x264.PFTMunafik.2016.1080P.WEB-DL.AAC.x264.PFT

Munafik.2016.480P.WEB-DL.AAC.No.Subtitlle.Version.x264.PFT Munafik.2016.720P.WEB-DL.AAC.No.Subtitlle.Version.x264.PFT

Munafik.2016.1080P.WEB-DL.AAC.No.Subtitlle.Version.x264.PFT

WATCH ONLINE/TONTON ONLINE
SERVER 1

DOWNLOAD/MUAT TURUN SINI
(FILEREV – Best for FREE user)
MULTILINK – Ada subs
Password, kalau diperlukan – 9kM86rzK
MULTILINK – Tiada subs
Password, kalau diperlukan – RvZTTB8b

236 COMMENTS

  1. aku yg noob atau website ni mmg xnk bagi download. Bukan main payah lagi..aku dah disable adblock sume still tak boleh download?

  2. knp jd cmni?

    Your connection is not secure

    The owner of content.binbox.io has configured their website improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this website.

  3. Mane blh.. Ni abg jib yg bgi sy.. buatpe sng2 sy bg awak!! Patutla bdk2 cycling tu dpt hadiah ciput.. Kalau nak mintakla abg jib! Dia byk duit tau.. Hohoho

  4. harap cerita ni sama la mcm kat TV3 suku pukul 8 malam , harap2 munafik dia sama tak ada kurang kalau ada kurang aku report kat ayahanda rani kulop untuk gigit tengkok samsol

    • burn lek la nanti aku bayor , cakap ko nak berapa kalau duit aku x mampu
      yang aku mampu belanja air sprite cukup la

  5. BOBOIBOY MANA??? 1 bulan suda main di pawagam belum keluar2 lagi di pasar malam..kihkihkih…Dah lah,Animosta da kaya pun mcm Najib..:)

  6. kpd admin…kurgkan la ads tu…agak2 la smpai 3 ads…pastu kalo nk download pon kna ada ads jgak….aduhai…ksian ak tgok…dahla video hang kna rembat ngan site laen…siap ad caption ‘pencurimovie.se’.k bye

    • Kalau admin tak buat ads,mana nak dapat diut pegi bayar broadband etc.? Kau nak bayar admin ke jilake? Dah bagi barang free sedut jer la bangang….

    • kepada yang bangang , kurangkan la bangang tu agak2 la sampai ke sini dia punya bangang sampai 3 . kalau ads x de mcm mana admin nak kasi movie yang HD , lagi satu ingat nak buat domain ni x de guna duit ke musibat

  7. Nak cakap, pada yang noob ni nk bypass ads linkbucks..
    Korang bukak kat browser phone linkbucks tu lpskan ads nye kat phone..
    Bile dh dpt link filerev jadah tu copy balik bukak kat komputer..
    Now everyone happy and no jilake2 cannot dll..
    K bye…

  8. Colonia 2016 – HDRip XViD 700MB
    1h 50min | Drama, History, Romance | 18 February 2016 (Germany)

    Watch trailer : imdb.to/1VvMNNA
    English subtitle : bit.ly/1SfO06b
    Indonesian subtitle : bit.ly/1WaSSOw
    Download movie : http://www.bit.ly/1WaSVds

  9. salam, admin…. yg ada subtitle tu eng sub or malay sub? kalau ada nak link eng sub sbb time cakaparab tu ad translation yg malay punya takde

  10. thank you very much admin..akhirnya upload jgk..3 bulan gua tunggu cite ni..nk gi wyang xde duit..admin klu lu ada depan mata wa..wa nk peluk ketat2 and says thank u… 😀

  11. sia-sia download. tgk2 subs dalam BM pulak. Anak-anak ngan ayahnya tak faham BM ni. Lain kali cerita melayu letak la subs english dik sayam.. nak tgk sorg2 takut plak.

  12. Waaa gua punya muvi u olang xmo download…..
    Samsul punya filem u org download…..
    Byk cibai lu org suma eaa…..

LEAVE A REPLY