The Divergent Series : Allegiant (2016) BLURAY 720P 1080P

toroad

allegiant

The Divergent Series : Allegiant (2016) 

TrailerYOUTUBE

iMDB Rating : /10 from 9,333 user

Genre : Action, Adventure, Mystery

Director : Robert Schwentke

Cast : Shailene Woodley, Theo James, Jeff Daniels and more

Synopsis : After the earth-shattering revelations of Insurgent, Tris must escape with Four beyond the wall that encircles Chicago, to finally discover the shocking truth of the world around them.

Audio : English with ENGLISH, MALAY SUBS

toroad

[PENCURIMOVIE.SE] Allegiant.2016.720p.BluRay.x265.HEVC.mkv_thumbs_[2016.07.04_17.08.56][PENCURIMOVIE.SE] Allegiant.2016.1080p.5.1.BluRay.x265.HEVC.mkv_thumbs_[2016.07.04_17.13.49]

WATCH ONLINE
SERVER 1

DOWNLOAD
(Filerev – BEST FOR FREE USER)
MULTILINK
Pass if needed – ECesMWJE

toroad

20 COMMENTS

  1. Kenapa masih tak update movie baru admin ?? janganlah begitu..orang lain yg bkerja pun tak beraya jugak..ish

  2. Salam semua
    Saya dah tahu apa masalah movie yg admin upload ni…
    Pertama kalinya nak berterima kasih kpd admin Pencuri Movie kerana upload movie ni(dah lama tunggu movie ni)
    Keduanya movie ni format dia h625…biasa yg kita download format dia h624…format h625 ni mmg tkleh bukak kalau guna vlc player yg outdated ke atau player standard yg lain…dia akan jadi blank hitam tpi ada suara…

    Ada 2 solusi antaranya ialah:

    Solusi pertama ialah kalau kita rajin…convert movie ni kpd format h624…boleh guna mana2 software converter yg ada kt dlm internet…
    Tetapi saya guna Shana Encoder…ambil masa jugakla nak convert dlm 20 minit gitu…bergantung kpd saiz file
    Kepada yg agak malas…tunggu admin buatkan jelah…

    Solusi kedua ialah guna player yg support format h265…
    sebagai contoh 5k player atau Divx….boleh je guna vlc player tpi kena yg paling latest punya…
    boleh download player ni kt internet…

    Nasihat saya kalau mcm saya ni suka tgk movie kt tv…jadi kena la guna solusi yg pertama diatas…
    Bagi yg biasa tgk movie dkt laptop ke pc ke…guna lah solusi kedua sbb ianya mudah dn tk mengambil masa yg lama…

    sekian terima kasih…harap2 membantu

LEAVE A REPLY